حق فراموش شدن

دایرکتوری حذف حساب های کاربری

WWW.RTBF.ir

شما هم مشارکت کنید

101 نکته برای مراقبت از داده ها - بخش هشتم

تاریخ : 25 آذر 1400   امیر

چگونه رمز عبور، اطلاعات مالی و شخصی خود را در سال 2022 ایمن نگه دارید! - بخش هشتم

ما 101 نکته حفاظت از داده ها را گردآوری کرده ایم تا به شما کمک کند از رمزهای عبور، اطلاعات مالی و هویت خود به صورت آنلاین محافظت کنید. این سری نوشته در دوازده قسمت تقدیم شما می شود، امیدواریم که به تجربه امن آنلاین شما کمکی کرده باشیم!

ایمن نگه داشتن گذرواژه، اطلاعات مالی و سایر اطلاعات شخصی خود و محافظت در برابر مزاحمان خارجی برای مدت طولانی یکی از اولویت های کسب و کارها بوده است، اما برای مصرف کنندگان و افراد به طور فزاینده ای ضروری است که به توصیه های حفاظت از داده ها توجه کنند و از روش های صحیح برای حفظ امنیت اطلاعات شخصی حساس خود استفاده کنند. اطلاعات فراوانی برای مصرف‌کنندگان، خانواده‌ها و افراد در مورد محافظت از گذرواژه‌ها، محافظت کافی از رایانه‌های رومیزی، لپ‌تاپ، و دستگاه‌های تلفن همراه در برابر هکرها، بدافزارها و سایر تهدیدها و بهترین شیوه‌ها برای استفاده ایمن از اینترنت وجود دارد. اما اطلاعات زیادی وجود دارد که به راحتی می توانید گیج شوید، به خصوص اگر اهل فن آوری نباشید. ما فهرستی از 101 بهترین روش و نکته ساده و سرراست برای خصوصی نگه داشتن اطلاعات شخصی خانواده و محافظت از دستگاه های شما در برابر تهدیدها گردآوری کرده ایم.

حفاظت از داده های خود در شبکه های اجتماعی
کاربران مشکوک یا ناآشنا را در فیس بوک مسدود کنید

شما همچنین یک ویژگی «فهرست مسدود» در تنظیمات حریم خصوصی خود دارید. اگر بخواهید افراد را بلاک کنید، به هیچ وجه نمی توانید با آنها در فیس بوک تعامل داشته باشید. برای کاربرانی که خارج از فیس‌بوک نمی‌شناسید که با شما دوست می‌شوند و سپس با پرسیدن سؤالات شخصی و مکرر باعث ناراحتی شما می‌شوند یا به شما فشار می‌آورند تا آنها را به صورت آفلاین ملاقات کنید، مسدود کردن آنها یک گزینه مناسب است. Just Ask Gemalto می گوید: "شما همچنین یک ویژگی "Block List" در تنظیمات حریم خصوصی خود دارید. اگر بخواهید افراد را مسدود کنید، به هیچ وجه نمی توانید با آنها در فیس بوک تعامل داشته باشید." مسدود کردن کاربران سایه به این معنی است که آنها نمی توانند به شما پیام بدهند، با شما تماس بگیرند یا ببینند که شما آنلاین هستید. در واقع، آنها اصلا نمی توانند نمایه شما را مشاهده کنند.

 

از توییت های خود محافظت کنید

اگر از توییتر برای تبلیغ کسب و کار خود استفاده می کنید، ممکن است بخواهید توییت های شما در دسترس عموم قرار گیرد. با این حال، اگر از توییتر برای ارتباطات شخصی استفاده می‌کنید، می‌توانید توییت‌های خود را به صورت خصوصی تنظیم کنید، به این معنی که فقط دنبال کنندگان تأیید شده قادر به مشاهده محتوای شما هستند.

 

تنظیمات حریم خصوصی خود را به طور منظم بررسی کنید.

گزینه‌های حفظ حریم خصوصی همیشه در پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی در حال تغییر هستند، بنابراین مطمئن شوید که تنظیمات شخصی خود را به طور منظم بررسی کنید و در صورت نیاز تنظیمات را انجام دهید. به گفته Social Media Examiner، «محتوای آپلود شده در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی همیشه امن نیست، بنابراین درک نحوه استفاده از ویژگی‌های حریم خصوصی که سایت‌های رسانه‌های اجتماعی شما ارائه می‌دهند، ضروری است». برای اطلاع از نحوه به روز رسانی تنظیمات حریم خصوصی خود در هر یک از شبکه های اجتماعی محبوب، روی مقاله کامل کلیک کنید.

 

بدانید دوستان شما چه کسانی هستند

از ابزارهایی برای مدیریت اطلاعاتی که با دوستان در گروه های مختلف به اشتراک می گذارید یا حتی چندین صفحه آنلاین دارید، استفاده کنید. درخواست دوستی تصادفی در فیس بوک از افرادی که نمی شناسید را نپذیرید. "برخی از سرگرمی‌ها ایجاد مجموعه بزرگی از دوستان از جنبه‌های مختلف زندگی شما است. این بدان معنا نیست که همه دوستان برابر هستند. از ابزارهایی برای مدیریت اطلاعاتی که با دوستان در گروه‌های مختلف به اشتراک می‌گذارید یا حتی چندین صفحه آنلاین دارید، استفاده کنید. اگر می خواهید یک شخصیت عمومی به عنوان یک وبلاگ نویس یا متخصص ایجاد کنید، یک نمایه باز یا یک صفحه "طرفدار" ایجاد کنید که مشارکت گسترده را تشویق می کند و اطلاعات شخصی را محدود می کند. از نمایه شخصی خود برای حفظ دوستان واقعی خود استفاده کنید (آنهایی که می دانید به آنها اعتماد دارید. ) بیشتر با زندگی روزمره شما هماهنگ است."

 

از تایید دو مرحله ای برای لینکدین استفاده کنید

لینکدین به اعضا این امکان را می‌دهد که تأیید دو مرحله‌ای را برای حساب‌هایشان فعال کنند. هر زمان که بخواهید از دستگاهی که حساب LinkedIn شما آن را نمی‌شناسد وارد شوید، باید رمز عبور حساب و کد عددی از طریق پیامک به تلفن شما ارسال شود. طبق پستی در Business News Daily. این تضمین می‌کند که اگر شخصی رمز عبور حساب شما را بشکند، نمی‌تواند وارد حساب کاربری شما شود مگر اینکه به کد شما دسترسی پیدا کند - به این معنی که باید دستگاه تلفن همراه شما را نیز در اختیار داشته باشد.

 

در صورت هک شدن به دوستان خود اطلاع دهید

گاهی اوقات، هک شدن شبکه های اجتماعی به این معنی است که دوستان شما ممکن است توسط مجرمانی که وانمود می کنند شما هستند فریب داده شوند. یا، حتی اگر آنها رمز عبور را تغییر داده باشند یا فعالیت هایی انجام داده باشند که منجر به مسدود شدن حساب شما توسط سرویس شده است، حتی ممکن است از حساب خود مسدود شوید. "اگر دسترسی به حساب خود قفل شده باشد یا دسترسی به آن مسدود شده باشد، بسیاری از سرویس های وب دارای مراحلی هستند تا بتوانید دوباره وارد شوید. به عنوان مثال، فیس بوک سیستمی دارد که می توانید از یک منبع قابل اعتماد مانند یک دوست برای بازگرداندن آن استفاده کنید. حساب خود را. بخش راهنمای هر سرویس را برای دستورالعمل های خاص جستجو کنید. در مورد دوستان، باید به مخاطبین خود اطلاع دهید که هک شده اید و مشکل را به سایت گزارش دهید. همچنین، اسکن رایانه یا دستگاه تلفن همراه خود را با استفاده از یک برنامه آنتی ویروس قابل اعتماد و به روز، "re/code را توصیه می کند.

 

محافظت از داده های خود به صورت آنلاین
از انجام تراکنش های حساس در وای فای عمومی خودداری کنید

کار در کافی شاپ محلی ممکن است جذابیت خاصی داشته باشد، اما تکیه بر اتصال Wi-Fi عمومی به این معنی است که اطلاعات شما توسط افراد خارجی قابل رهگیری است. از انجام تراکنش های بانکی و ارسال اطلاعات حساس دیگر از طریق شبکه وای فای عمومی خودداری کنید. همانطور که FTC اشاره می کند، "اگر از یک شبکه ناامن برای ورود به یک سایت رمزگذاری نشده استفاده می کنید - یا سایتی که فقط در صفحه ورود به سیستم از رمزگذاری استفاده می کند - سایر کاربران در شبکه می توانند آنچه را که می بینید و ارسال می کنید ببینند. می تواند جلسه شما را ربوده و به عنوان شما وارد سیستم شوید."

 

از تنظیمات حریم خصوصی وب سایت استفاده کنید

وب‌سایت‌های غیر از پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی نیز برخی از گزینه‌های حفظ حریم خصوصی را ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، یوتیوب (که احتمالاً می تواند یک پلت فرم شبکه اجتماعی نیز در نظر گرفته شود)، به کاربران اجازه می دهد ویدیوها را خصوصی یا فقط توسط افراد مشخصی قابل مشاهده باشند. "شما اغلب می توانید کنترل های حریم خصوصی را در یک سایت با پیمایش به کنترل پنل یا منوی تنظیمات بیابید. گاهی اوقات، وب سایت ها توجه را به کنترل های حریم خصوصی جلب می کنند در حالی که در موارد دیگر آنها را در دسته های گسترده تر مانند "تنظیمات حساب" گروه بندی می کنند. کنترل های حریم خصوصی نیز ممکن است در طول فرآیند ثبت‌نام برای یک سرویس آنلاین یا حساب جدید ارائه می‌شود. برای محافظت از حریم خصوصی خود، باید کنترل‌های حریم خصوصی را که در یک وب‌سایت/پلتفرم خاص در دسترس شماست، قبل از به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی در سایت یا با آن، کاوش و درک کنید." اعتماد کنید.

 

فراموش نکنید که از سیستم خارج شوید

ورود به سرویس‌های آنلاین زمانی ضروری است که نیاز به دسترسی به حساب‌های شخصی خود دارید، اما بسیاری از کاربران پس از پایان استفاده از سرویس فراموش می‌کنند از سیستم خارج شوند. "اما هنگام استفاده از رایانه های عمومی مانند یک کافه سایبری یا کتابخانه، به یاد داشته باشید که حتی پس از بستن مرورگر ممکن است همچنان به سرویس هایی که استفاده می کردید وارد شوید. بنابراین هنگام استفاده از رایانه عمومی، حتما با کلیک کردن بر روی آن از سیستم خارج شوید. عکس حساب یا آدرس ایمیل خود در گوشه سمت راست بالا و انتخاب خروج از سیستم. اگر اغلب از رایانه‌های عمومی استفاده می‌کنید، از تأیید صحت 2 مرحله‌ای برای کمک به حفظ امنیت حساب خود استفاده کنید و برای خروج از حساب‌های خود و بستن مرورگر خود بسیار مراقب باشید. با توجه به مرکز ایمنی گوگل، زمانی که استفاده از وب را تمام کردید.

اگر تا به اینجای نوشته از نکات ما لذت بردید، قسمت های دیگر را مطالعه کنید! همچنین خوشحال می شویم که نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

 

در فهرست زیر لیست بخش های مختلف این مقاله را مشاهده می کنید و در صورت علاقه می توانید آن ها را مطالعه کنید: