حق فراموش شدن

دایرکتوری حذف حساب های کاربری

WWW.RTBF.ir

شما هم مشارکت کنید

سوالات متداول

در این بخش به صورت خلاصه تعدادی از سوالات متداولی را که در رابطه با حریم خصوصی حذف حساب های کاربری خود دارید را لیست کردیم.

 

اگر جیمیل خود را حذف کردید و بعداً از آن احساس عجیبی کردید یا نیاز داشتید که دوباره به ایمیل هایتان دسترسی داشته باشید، هنوز فرصت دارید حساب خود را دوباره فعال کنید. به گفته گوگل ، اگر حساب خود را "اخیراً" پاک کرده باشید" ممکن است بتوانید ایمیل های قدیمی خود را بازیابی کنید." با این حال، مدت زمان موجود بودن این گزینه بیان نمی شود، بنابراین قبل از حذف این حساب مطمئن شوید.

شاید شما هم فکر کنید که این کار کاملاً امکان پذیر نیست، تا حدودی درست است، البته قبل از این که با این سایت آشنا شوید! در صورتی که خودتان به تنهایی بخواهید اطلاعات خود را از سطح اینترنت پاک کنید بله امکان پذیر نخواهد بود.

اگر می خواهید خودتان بدون کمک تمام اطلاعات خود را از اینترنت پاک کنید می توانید با حذف سابقه جستجوی خود شروع کنید.

خلاصه ای از حقوق حریم خصوصی داده افراد عبارت اند از:

  • حق مطلع شدن
  • حق دسترسی
  • حق اصلاح
  • حق پاک کردن
  • حق محدود کردن پردازش
  • حق قابلیت انتقال داده
  • حق اعتراض
  • حقوق مربوط به تصمیم گیری

اگر تا به حال حساب فیسبوک خود را غیرفعال کرده باشید، ممکن است متوجه شده باشید که دفعه بعد که وارد سیستم می شوید همه چیز به حالت عادی برمی گردد، گویا اتفاقی نیفتاده است. به این دلیل که غیرفعال کردن حساب فیس بوک شما با حذف آن یکسان نیست. هنگامی که حساب خود را غیرفعال می کنید، فقط اطلاعات خود را از جستجوها و دوستان فیس بوکی خود پنهان می کنید. اگرچه هیچ چیز در سایت قابل مشاهده نیست، اما اطلاعات حساب شما در دست نخورده باقی مانده و سرور های فیسبوک مشتاقانه منتظر بازگشت شما هستند.

غیرفعال کردن حساب شما هنوز یک فرآیند پیچیده است. وارد تنظیمات خود شوید و روی تنظیمات و حریم خصوصی کلیک کنید. سپس روی اطلاعات برنامه فیسبوک خود کلیک کنید. بر روی Deactivation and Deletion کلیک کرده و Deactivate Account را انتخاب کنید. در آخر، روی ادامه برای غیرفعال کردن حساب کلیک کنید و دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید.

اکنون، برای حذف دائمی حساب خود، باید محل انتخاب گزینه حذف را یاد بگیرید. از همان فهرست غیرفعال سازی و حذف فهرست شده در بالا، حذف حساب را انتخاب کنید، سپس روی ادامه به حذف حساب کلیک کنید. رمز ورود خود را وارد کنید، روی ادامه کلیک کنید و سپس روی حذف حساب کلیک کنید. شایان ذکر است که حذف واقعی کلیه اطلاعات شما دو روز به طول خواهد انجامید.

تور کاربران خود را قادر به گشت و گذار در اینترنت، گپ زدن و ارسال پیامهای فوری به صورت ناشناس می کند و توسط طیف گسترده ای از افراد برای اهداف مشروع و نامشروع استفاده می شود.

اینستاگرام به شما اجازه نمی دهد حساب خود را از طریق برنامه حذف کنید. دلیلش را هم به خوبی می دانید! در عوض، برای حذف حساب کاربری خود باید از طریق اینستاگرام وب وارد شوید.

اینستاگرام فقط به شما امکان می دهد حساب خود را به طور موقت غیرفعال کنید. با کلیک روی نماد شخص در گوشه بالا سمت راست و انتخاب ویرایش نمایه، گزینه غیرفعال را پیدا کنید. در پایین صفحه، گزینه غیرفعال کردن موقت حساب خود را مشاهده خواهید کرد.

https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent

برای خلاص شدن از شر اکانتتان، این آدرس را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید و پس از ورود روی «حذف دائمی حساب من» کلیک کنید.

در گذشته، کاربران اینستاگرام گزارش داده بودند که هنگام حذف حساب خود، از آنها خواسته می شود شماره تلفن خود را وارد کنند. خوشبختانه، به نظر می رسد که دیگر نیازی به این کار نیست.

تور برای کاربران خود تنظیمات پیشرفته امنیتی ارائه می دهد. این پلتفرم علاوه بر رمزگذاری داده ها، از جمله تغییر مداوم آدرس تور از طریق یک مدار مجازی متشکل از رله های متوالی و تصادفی انتخاب شده سه سطح امنیتی خاص را برای کاربران در نظر گرفته است:

استاندارد (پیش فرض): در این سطح امنیتی، همه ویژگی های مرورگر فعال هستند. این سطح بیشترین تجربه قابل استفاده و کمترین سطح امنیت را فراهم می کند.

امن تر: در این سطح امنیتی، تغییرات زیر اعمال می شود

در سایت های غیر جاوااسکریپت غیرفعال است. HTTPS

در سایتهایی که جاوا اسکریپت فعال است، بهینه سازی عملکرد غیرفعال است. اسکریپت ها در برخی از سایت ها ممکن است کندتر اجرا شوند.

برخی از مکانیسم های نمایش معادلات ریاضی غیرفعال هستند.

امن ترین: در این سطح امنیتی، این تغییرات اضافی اعمال می شود

جاوا اسکریپت به طور پیش فرض در همه سایت ها غیرفعال است.

برخی از قلم ها، نمادها، نمادهای ریاضی و تصاویر غیرفعال هستند.

حق داشتن اطلاعات خصوصی و حق فراموش شدن در مورد شخصی است که تحت برخی شرایط از جستجوهای اینترنتی و سایر فهرست ها حذف می شود. این مفهوم از سال 2006 در اتحادیه اروپا و آرژانتین مورد بحث و اجرا قرار گرفته است. این مسئله از خواسته های افراد به وجود آمده است تا پیشرفت زندگی آنها را به روشی مستقل تعیین کنند، بدون اینکه به دلیل یک عمل خاص که در گذشته انجام می شود، انگ دائمی یا دوره ای بزنند.

در مورد عملی بودن ایجاد حق فراموش شدن (در رابطه با دسترسی به اطلاعات) به عنوان یک حقوق بین الملل انسانی همواره اختلاف نظر وجود داشته است. این امر تا حدی به دلیل مبهم بودن احکام فعلی است که سعی در اجرای چنین حقی دارند. علاوه بر این، نگرانی هایی در مورد تأثیر آن بر حق آزادی بیان، تعامل آن با حق حریم خصوصی و اینکه آیا ایجاد حق فراموش شدن باعث کاهش کیفیت اینترنت از طریق سانسور و بازنویسی تاریخ می شود وجود دارد.

سازمان جهانی امنیت تور را به دلیل ناشناس بودن اینترنت یک راه کاربردی با امنیت بالا و تأخیر کم خوانده است و آن را شاید موثرترین وسیله شکست تلاش های نظارت آنلاین اطلاعات رسانه توصیف کرده اند که حتی پیچیده ترین جاسوسان الکترونیکی جهان نیز نتوانسته اند نحوه شکستن آن را بفهمند!

سوالات متداول حق فراموش شدن

 

 

اگر سوالات شما هنوز بی پاسخ مانده است با من در ارتباط باشید.