حق فراموش شدن

دایرکتوری حذف حساب های کاربری

WWW.RTBF.ir

شما هم مشارکت کنید

چطور تمام شبکه های اجتماعی خود را حذف کنیم؟

تاریخ : 26 خرداد 1400   امیر

شبکه های اجتماعی مرزی بین یک ابزار مفید و اعتیادی فلج کننده به فضای هستند. همچنین شبکه های هزاران هزار منتقد دارند که می گویند آن ها به حریم شخصی ما آسیب می رسانند و می توانند اطلاعات غلطی را منتقل کنند. نشر اطلاعات غلط و آسیب زا در این شبکه ها آسان است. با آبروی افراد بازی می شود و دسترسی هایی که این شبکه ها از شما می خواهند خطرناک است.

به هر دلیلی ممکن است بخواهید حساب کاربری خود را به کل حذف کنید. کنکور، اتلاف وقت، نگرانی بابت نشر اکاذیب درموردتان و هر چیز دیگری، ما در این نوشته به شما کمک می کنیم که حساب های کاربری خود را در سطح اینترنت پاک کنید.

این که بخواهید حساب خود را پاک کنید یک چیز است، پاک کردن اپلیکیشنی مانند اینستاگرام هم چیز دیگری است. رسانه های اجتماعی از شما و اطلاعات شما درآمد کسب می کنند، بنابراین تعجب آور نیست که آن ها نمی خواهند شما را رها کنند. به همین دلیل، بزرگترین شبکه های مجازی حذف حساب شما را بیش از حد پیچیده کرده اند. اما اگر می خواهید از شر آنها خلاص شوید، آنچه در اینجا باید انجام دهید اینجاست، با ما همراه باشید!

فیس بوک

احتمالا شما از سال های گذشته حساب فیس بوک خود را داشته اید و در آن زمان شاید اطلاعات شخصی بیش از حدی در آن ارسال کرده باشید. شاید شما فقط از تمام به روزرسانی هایی که دوستانتان به اشتراک می گذارند ناراحت باشید و یا اینکه در مورد حریم شخصی تان در فیسبوک سوالاتی دارید که به خوبی پاسخ داده نشده اند.

اگر تا به حال حساب فیسبوک خود را غیرفعال کرده باشید، ممکن است متوجه شده باشید که دفعه بعد که وارد سیستم می شوید همه چیز به حالت عادی برمی گردد، گویا اتفاقی نیفتاده است. به این دلیل که غیرفعال کردن حساب فیس بوک شما با حذف آن یکسان نیست. هنگامی که حساب خود را غیرفعال می کنید، فقط اطلاعات خود را از جستجوها و دوستان فیس بوکی خود پنهان می کنید. اگرچه هیچ چیز در سایت قابل مشاهده نیست، اما اطلاعات حساب شما در دست نخورده باقی مانده و سرور های فیسبوک مشتاقانه منتظر بازگشت شما هستند.

غیرفعال کردن حساب شما هنوز یک فرآیند پیچیده است. وارد تنظیمات خود شوید و روی تنظیمات و حریم خصوصی کلیک کنید. سپس روی اطلاعات برنامه فیسبوک خود کلیک کنید. بر روی Deactivation and Deletion کلیک کرده و Deactivate Account را انتخاب کنید. در آخر، روی ادامه برای غیرفعال کردن حساب کلیک کنید و دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید.

اکنون، برای حذف دائمی حساب خود، باید محل انتخاب گزینه حذف را یاد بگیرید. از همان فهرست غیرفعال سازی و حذف فهرست شده در بالا، حذف حساب را انتخاب کنید، سپس روی ادامه به حذف حساب کلیک کنید. رمز ورود خود را وارد کنید، روی ادامه کلیک کنید و سپس روی حذف حساب کلیک کنید. شایان ذکر است که حذف واقعی کلیه اطلاعات شما دو روز به طول خواهد انجامید.

بله ، درست خواندید - این فقط یک درخواست است. فیس بوک روند حذف را برای چند روز پس از ارسال درخواست خود به تأخیر می اندازد و اگر در آن مدت وارد حساب خود شوید، درخواست شما را لغو می کند. بسیار مهم است که در این دوره انتظار به فیس بوک مراجعه نکنید. حتما برنامه را از تلفن خود پاک کنید!

اگر می خواهید حساب خود را حذف کنید اما نمی خواهید همه اطلاعات حساب خود را از دست دهید ، ابتدا تمام اطلاعات مهم خود را بارگیری کنید. اطلاعاتی که می توانید بارگیری کنید، از عکس ها و وضعیت هایی که ارسال می کنید، تا تبلیغاتی که روی آنها کلیک کرده اید و آدرس های مورد استفاده شما را شامل می شود.

اینستاگرام

اینستاگرام به شما اجازه نمی دهد حساب خود را از طریق برنامه حذف کنید. دلیلش را هم به خوبی می دانید! در عوض، برای حذف حساب کاربری خود باید از طریق اینستاگرام وب وارد شوید.

اینستاگرام فقط به شما امکان می دهد حساب خود را به طور موقت غیرفعال کنید. با کلیک روی نماد شخص در گوشه بالا سمت راست و انتخاب ویرایش نمایه، گزینه غیرفعال را پیدا کنید. در پایین صفحه، گزینه غیرفعال کردن موقت حساب خود را مشاهده خواهید کرد.

https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent

برای خلاص شدن از شر اکانتتان، این آدرس را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید و پس از ورود روی «حذف دائمی حساب من» کلیک کنید.

در گذشته، کاربران اینستاگرام گزارش داده بودند که هنگام حذف حساب خود، از آنها خواسته می شود شماره تلفن خود را وارد کنند. خوشبختانه، به نظر می رسد که دیگر نیازی به این کار نیست.

تلگرام

برخلاف سایر شبکه های مجازی پاک کردن اکانت تلگرام چندان کار سختی به نظر نمی آید. هر چند پاک کردن اکانت تلگرام هم مانند سایر برنامه های بالا به طور مستقیم از طریق اپلیکیشن امکان پذیر نیست اما می توانید به سادگی در وب این برنامه حساب کاربری تان را برای همیشه حذف کنید.

واتس اپ

واتس اپ تنها برنامه ی مشهور و محبوبی ست که به شما اجازه پاک کردن اکانت را از طریق اپلیکیشن می دهد. کار ساده ای باید انجام دهید. وارد تنظیمات شده و روی گزینه ی حساب کاربری کلیک کنید. گزینه حذف حساب کاربری به رنگ قرمز در پایین صفحه انتظارتان را می کشد!